generadors portàtils

Súper oferta: Generadors portàtils a partir de 150 €

Liquidem tot l’estoc de generadors portàtils de diferents mides i potències que tenim, i els oferim a partir de 150 €!!!!

No deixeu perdre aquesta oportunitat per escalfar espais segons la necessitat del moment, sense que calgui cap instal·lació prèvia.

This slideshow requires JavaScript.

Preus especials en les Madeira per combatre el fred!

Aprofiteu aquesta súper promoció i els preus especials en la nostra gamma d’estufes d’aire calent Madeira per combatre el fred. Són aparells de climatització que funcionen amb productes ecològics com la llenya i el pellet.

Ara mateix oferim les Estufes Madeira a partir de 1.000 €!!!!

  • Model M-25-SM-H per locals de 150 m2
  • Model M-35-SM-H per locals de 200 m2
  • Model M-50-SM-C per locals de 300 m2
  • Model M-75-SM-C per locals de 450 m2
  • Model M-100-SM-C per locals de 600 m2

Les Madeira són Estufes especialment dissenyades per l’aprofitament de residus de fusta procedents de fabricació que es podran transformar en aire calent per la calefacció ambiental.

Truqueu-nos o contacteu amb nosaltres avui mateix i aprofiteu aquesta oportunitat!

Descomptes molt especials

Com que el nostre objectiu és que tothom estigui a la temperatura ideal i sabem que els mesos d’hivern són durs i la “pujada de gener” encara més, nosaltres també estem de rebaixes i tenim les estufes Madeira i les amb un 50% de descompte!!!

Nova caldera Zonda

Pensant en el moment i en les necessitats actuals actual hem creat : ZONDA, una NOVA CALDERA QUE FUNCIONA AMB ENERGIES RENOVABLES, un producte versàtil pensat per calefaccionar tot tipus de residències, i que s’adapta a la perfecció a les instal·lacions de calefacció actuals.
More…